• Herb tyg
  • Herbarium-Orange-12

TILLFÄLLE: 3 meter TYG Herbarium Orange - Stig Lindberg

Artikelnummer:LJUHERBTILLF
1.575,00 kr
Pris med rabatt
Rabatt
 

Beskrivning

Visst känner du till Stig Lindberg, en av Sveriges mest kända formgivare?! En banbrytande tusenkonstnär, som främst verkade som industridesigner, keramiker och illustratör. Lindbergs design har satt stark prägel på det vi idag förknippar med "svensk design" under 40-50-talet. Lindberg samarbetade med NK:s textilkammare från 1947 och framåt. Textilkammarens chef, Astrid Sampe, hade blivit imponerad av Lindbergs förmåga att uttrycka sin fantasi och kreativitet på textil. Och vad vi har njutit och njuter av dessa färgstarka, lekfulla och smått surrealistiska mönster, en del av vilka visades på specialutställningen "NK Bo" 1947; Fruktlåda, Melodi, Mitt i Prick, Printemps, Herbarium och Pottery. Alla tryck som vi tillhandahåller, just här i Aprilia Interiörs webbutik!

Tyget Herbarium är en riktig klassiker och väldigt populärt än idag!

 

TILLFÄLLE: Här säljes 3 meter av Herbarium ORANGE till 30% rabatt (ord.pris 750 kr/meter - ditt pris 525 kr/meter. Tyget var en felbeställning och är helt som om du skulle beställt det nytt. Vi styckar inte av längden, utan priset gäller om du köper alla tre meter.

 

* 50% Bomull
* 50% Lin
* Tygbredd: 150 cm
* Mönsterrrapport: 64 cm

Relaterade produkter


345,00 kr
Pris med rabatt
Rabatt
Mer information


775,00 kr
Pris med rabatt
Rabatt
Mer information


750,00 kr
Pris med rabatt
Rabatt
Mer information

Det här är Aprilia Interiör

Aprilia Interiör saluför möbler och övrig inredning i klassiska tidlösa stilar men med en modern touch, både nyproducerat och antikt, samt möbeltyger, belysning, lampskärmar och fårskinnsprodukter såsom möbelöverdrag, plädar och kuddar. Här hittar du kvalitetsprodukter, inte sällan skräddarbyggda och skräddarsydda av svenska hantverkare med lång tradition inom möbeltillverkning. Vi vill bort ifrån "slit-och-släng" och sträva mot ett mer hållbart och ekologiskt samhälle, där inredning inte ständigt "behöver" bytas ut, utan kan föras vidare i generationer. Vi erbjuder möjligheterna att i hög grad själv bestämma möbelns utseende sett till färg, bemålning, beklädnad och till viss del övriga attribut.

 

 Välkommen att botanisera i en salig blandning från barock till kontemporär stil; 1700-tals rustikt, rokoko, gustavianskt, empir, karl-johan, chesterfield, nyrenässans, jugend, art deco, 40/50-tal, 60/70-tal samt mer nutida men ändå tidlös design. I Aprilias blogg kan du ta del av butiksnyheter, inredningstips och inspirationsbilder med våra möbler i vackra miljöer.  Genom vårt nyhetsbrev blir du regelbundet uppdaterad om vad som händer, och missa för allt i världen inte vår omtyckta FACEBOOK-sida där nya inlägg görs dagligen.