• Clubsoffa-1-ny
  • Clubsoffa-2-ny
  • Träslag-WEB5
  • Panaro-Designers-Guild-1-5
  • Panaro-Designers-Guild-6-10
  • Panaro-Designers-Guild-11-15
  • Panaro-Designers-Guild-16-20
  • Panaro-Designers-Guild-21-28

Clubsoffa - tyg Panaro

Artikelnummer:ABCCLUSO
12.345,00 kr
Pris med rabatt
Rabatt
Färg Panaro
Benlasyr
 

Beskrivning

Club är en söt, nätt och mycket klassisk soffa i 50-talsstil - en möbel som aldrig förlorar sin charm.

 

Soffan kommer i.o.m. sina rena former till sin fulla rätt både i en toppmodern inredningsstil och tillsammans med annan inredning från tiden - kanske ett soffbord i teak, en stringhylla och en gammal radioapparat...

 

Det fina Designers Guild-tyget "Panaro" är ett utsökt val som kombinerar "Elegant" med  "Back to Nature", för en lyxigt laid-back känsla varthelst du väljer att placera din möbel. (Tyget kombineras fördelaktligen med Designers Guild "Bisenzio" som har samma färgskala och struktur.) Tyget består av 95% polyester och 5% linne.

 

Soffan på dessa exempelbilder är klädd i färgen "Calico". Benen är i eklasyr.

 

Benen är tillverkade av björkträ, och kan fås i följande varianter av lasyr: Björk ljuslackade, eklasyr, mörkbrun lasyr, mahognylasyr, körsbärslasyr och vit lasyr.

 

Mått:

Totalhöjd: 77 cm
Sitthöjd: 45 cm
Totaldjup: 70 cm
Sittdjup 48 cm
Yttermått: 120 cm
Sittbredd 95 cm
Armstödslängd 48 cm.
Armstödshöjd 25 cm.
Vikt 18 kg

 

Notera att det även finns fåtölj i serien "Club", se "Relaterade Produkter" ovan.

 

* Ungefärlig leveranstid är 6 veckor. Vi meddelar dig om en mer specifik leveransvecka då vi bekräftat beställningen med leverantören.

 

* Notera att denna möbel räknas som SPECIALTILLVERKAD, då du själv väljer tyg, färg, ben och eventuella övriga attribut. Se "Köp- och Leveransvillkor" för mer information vad gäller ångerrätten på dessa möbler.

Relaterade produkter


6.995,00 kr
Pris med rabatt
Rabatt
Mer information


10.695,00 kr
Pris med rabatt
Rabatt
Mer information


14.975,00 kr
Pris med rabatt
Rabatt
Mer information


12.795,00 kr
Pris med rabatt
Rabatt
Mer information


3.595,00 kr
Pris med rabatt
Rabatt
Mer information


8.495,00 kr
Pris med rabatt
Rabatt
Mer information

Det här är Aprilia Interiör

Aprilia Interiör saluför möbler och övrig inredning i klassiska tidlösa stilar men med en modern touch, både nyproducerat och antikt, samt möbeltyger, belysning, lampskärmar och fårskinnsprodukter såsom möbelöverdrag, plädar och kuddar. Här hittar du kvalitetsprodukter, inte sällan skräddarbyggda och skräddarsydda av svenska hantverkare med lång tradition inom möbeltillverkning. Vi vill bort ifrån "slit-och-släng" och sträva mot ett mer hållbart och ekologiskt samhälle, där inredning inte ständigt "behöver" bytas ut, utan kan föras vidare i generationer. Vi erbjuder möjligheterna att i hög grad själv bestämma möbelns utseende sett till färg, bemålning, beklädnad och till viss del övriga attribut.

 

 Välkommen att botanisera i en salig blandning från barock till kontemporär stil; 1700-tals rustikt, rokoko, gustavianskt, empir, karl-johan, chesterfield, nyrenässans, jugend, art deco, 40/50-tal, 60/70-tal samt mer nutida men ändå tidlös design. I Aprilias blogg kan du ta del av butiksnyheter, inredningstips och inspirationsbilder med våra möbler i vackra miljöer.  Genom vårt nyhetsbrev blir du regelbundet uppdaterad om vad som händer, och missa för allt i världen inte vår omtyckta FACEBOOK-sida där nya inlägg görs dagligen.