Inspirationsbilder

I vackra miljöer visas nedan bilder på föremål som vi saluför.

Möbler

 

Konstpäls, Fårskinn och Kohudar

 

Emmafåtöljer

 

Våra Emmafåtöljer från ABC Collection är väldigt populära - här visas ett litet urval av olika utföranden vad gäller tyger och färger som du kan få din fåtölj skräddarsydd i.Antikt

 

Aprilia Interiör älskar att blanda in antika föremål bland våra nyproducerade produkter. Estetik, Ekonomi och Ekologi förenat! Aprilia Interiör handplockar möbler och dekorativa ting som gör sig både i ett gammeldags och modernt hem. Här nedan visas ett urval av föremål som för närvarande finns i vår butik. De antika möblerna byts ut hela tiden, så kika gärna in lite titt som tätt för att se nyheterna. Är det något specifikt du är intresserad av, kontakta oss gärna så meddelar vi dig när vi får in det som du är ute efter! Om det är något av föremålen nedan som du är intresserad av, ring gärna innan du kommer så att vi kan bekräfta att föremålet inte är sålt.

 


Det här är Aprilia Interiör

Aprilia Interiör saluför möbler och övrig inredning i olika klassiska tidlösa stilar, både nyproducerat och antikt, samt möbeltyger, konstpäls- och fårskinnsprodukter såsom kuddar och plädar. Vi erbjuder vidare en homestylingtjänst och kan hyra ut möbler till speciella evenemang. Till mycket konkurrenskraftiga priser sett till kvalitet och hantverk, kan alla genom webbutiken köpa vackra och intressanta möbler och föremål, som man inte hittar i varje traditionell möbelbutik, oavsett vart man bor i vårt avlånga land. Aprilia Interiörs signum är möjligheterna att i hög grad själv välja möbelns utseende - att få den skräddarsydd, direkt på nätet! Välkommen att botanisera i en salig blandning från 1700-tals- till kontemporär stil; gustavianska stilmöbler, rokokomöbler, fåtöljer och stoppade sänggavlar i 40/50-talsstil, nyrenässans, empir, chesterfield, rustika countrystilar, 60/70-tal och "shabby chic", samt mer nutida men ändå tidlös design. I Aprilias blogg kan du ta del av trendspaningar, inredningstips, nyheter och inspirationsbilder med våra möbler i vackra miljöer.  Anmäl dig även till vårt nyhetsbrev, och bli vår vän på FACEBOOK, där du kan se bilder på nyinkomna möbler så fort vi lagt ut dem till försäljning!