onsdag, 22 november 2017 11:26

Älskade skärmar...

Betygsätt den här artikeln
(3 röster)

Just DESSA gammeldags skärmar med toppringfäste, som ingår i vår ”specialserie”, får nog sägas utgör det bultande hjärtat i vår butik! Vi älskar allt med dem – färgerna, formerna, varianterna. Hur otroligt stor skillnad de gör, när de sätts på en gammal sliten lampa som får leva upp på nytt!

Skärmarna skräddarsys för hand lokalt här i regionen av duktiga och intresserade sömmerskor. Det är en fröjd varje vecka då leveranserna kommer och med spänning som vi packar upp för att granska verken. Det är så roligt att se de olika utförandena som skärmarna beställs i – man försöker föreställa sig miljön de slutligen skall förgylla och man förstår att kunden har tänkt till. Ibland är det rosa eller vinröda sammetsskärmar, ibland plommonlila veckade med maffiga guldkantband. Några önskar stilrena crèmevita plisserade med färgmatchande kantband, andra riktigt häftiga kulörer i orange, turkos och grön.

Vad du än har för preferenser, vill vi gärna hjälpa dig att hitta en skärm som kan passa! Kontakta oss gärna om du har frågor om storlekar, sömnadsalternativ och färger.

Här lite bilder som kanske kan inspirera! Fler varianter hittar du under varje produkt i webbutiken. Se gärna nedan länkar till de olika skärmtyperna. Om du klickar på den stora bilden kommer du till webbsidan där ALLA de lampskärmar vi säljer i butiken samlats.

Vi syr också upp skärmar med andra typer av fästen – se intilliggande artikel här i bloggen, för att ta del av dessa! Du kan få hjälp med vilket skärmbehov du än har!

/ Aprilia Interiör

 

RAD 1:       Bild 1 och 2: Lampskärm Kort A-form Sammet       Bild 3: Lampskärm Kort A-form Plisserad

RAD 2:       Bild 1 och 2: Lampskärm Kort A-form Plisserad       Bild 3: Lampskärm Kort A-form Veckad

RAD 3:       Bild 1: Lampskärm Bred A-form Veckad       Bild 2: Lampskärm Bred A-form Plisserad       Bild 3: Lampskärm Bred A-form Veckad

RAD 4:       Bild 1: Lampskärm Bred A-form Veckad       Bild 2: Lampskärm Bred A-form Sammet Veckad       Bild 3: Lampskärm Lång A-form Veckad

RAD 5:       Bild 1: Lampskärm Lång A-form Plisserad       Bild 2 och 3: Lampskärm Lång A-form Veckad

RAD 6:       Bild 1 och 2: Lampskärm Veckad Satin – 3 storlekar       Bild 3: Lampskärm Lång A-form Plisserad

RAD 7:       Bild 1: Lampskärm Veckad Satin – 3 storlekar       Bild 2 och 3: Lampskärm Veckad Bomull

Skarmar m toppringfaste till blogg

Läs 1829 gånger Senast ändrad onsdag, 22 november 2017 11:51
Logga in för att kunna kommentera

Det här är Aprilia Interiör

Aprilia Interiör saluför möbler och övrig inredning i klassiska tidlösa stilar men med en modern touch, både nyproducerat och antikt, samt möbeltyger, belysning, lampskärmar och fårskinnsprodukter såsom möbelöverdrag, plädar och kuddar. Här hittar du kvalitetsprodukter, inte sällan skräddarbyggda och skräddarsydda av svenska hantverkare med lång tradition inom möbeltillverkning. Vi vill bort ifrån "slit-och-släng" och sträva mot ett mer hållbart och ekologiskt samhälle, där inredning inte ständigt "behöver" bytas ut, utan kan föras vidare i generationer. Vi erbjuder möjligheterna att i hög grad själv bestämma möbelns utseende sett till färg, bemålning, beklädnad och till viss del övriga attribut.

 

 Välkommen att botanisera i en salig blandning från barock till kontemporär stil; 1700-tals rustikt, rokoko, gustavianskt, empir, karl-johan, chesterfield, nyrenässans, jugend, art deco, 40/50-tal, 60/70-tal samt mer nutida men ändå tidlös design. I Aprilias blogg kan du ta del av butiksnyheter, inredningstips och inspirationsbilder med våra möbler i vackra miljöer.  Genom vårt nyhetsbrev blir du regelbundet uppdaterad om vad som händer, och missa för allt i världen inte vår omtyckta FACEBOOK-sida där nya inlägg görs dagligen.