tisdag, 19 januari 2016 09:54

Blommiga möbeltyger - och drömmen om mormors veranda...

Betygsätt den här artikeln
(1 Rösta)

Äntligen har vi fått in en mängd olika romantiskt blommiga möbeltyger i webbutiken – något som vi trånat efter under en längre tid! Oavsett vilka trender som för tillfället råder, verkar det alltid finnas en djupgående längtan hos många, att inreda i den där tidlösa vackra och enkla stilen som för tankarna till lugnet, kafferepen, kaksmulorna och bisurren på mormors veranda. Att sitta där bland blommiga fåtöljer och gardiner, spetsdukar, trasmattor och vitmålade piedestaler, med naturen och den sprunkande växtligheten utanför de handblåsta verandafönsterglasen. Solstrålar som bildar vackra mönster på slitna plankgolv och dofterna av storblommiga pelargonier. En dröm, som du visst kan förverkliga i ditt eget hem, med enkla medel!

 

Dukar och spetsgardiner hittar du enkelt begagnade. Trasmattor finns både nyproducerade och gamla att finna. Pelargonerna finns i blomsteraffären. Och blommiga tyger, till gardiner och möbelklädnad – det hittar du hos oss!

 

Möbeltygerna nedan passar både fåtöljer, stolar och andra möbler, men kan också mycket väl användas till sömnad av gardin, draperi och pläd exempelvis. Martindalen är inte jättehög – brukar ligga mellan 15-30 000, vilket innebär att tygerna inte är anpassade för vardagsrumssoffan som man sliter på i mycket hög grad. Men för den gamla nyrokokosoffan, Gripsholmsfåtöljerna, Emmafåtöljerna eller pinnstolarnas sittdynor, är de perfekta!

 

Titta nedan och njut! Alla tyger kommer i ett flertal färgsättningar. Allt för att du skall hitta det som passar just DIN drömska veranda!

 

/Aprilia Interiör

Bardsea Bloggbild 1

Bardsea blogbild 2 Bardsea bloggbild 4
Baycliff bloggbild 1 Baycliff bloggbild 2 Baycliff bloggbild 3
Monceau blogg 2   Monceau blogg 1  Monceau blogg 3
 Rambler blogg 1 Rambler blogg 2  Rambler blogg 3 
 Birdham blogg 1  Birdham blogg 2 Birdham blogg 3 
Cranstone blogg 1 Cranstone blogg 2 Cranstone blogg 3
Remontant blogg 1 Remontant blogg 2  Stort Tygprov Cathrine Blom BLA blogg

Ordning uppifrån och ner:

Rad 1: Bardsea (finns i totalt 4 färger)

Rad 2: Baycliff (finns i totalt 4 färger)

Rad 3: Monceau (finns i totalt 4 färger)

Rad 4: Rambler (finns i totalt 4 färger)

Rad 5: Birdham (finns i totalt 3 färger)

Rad 6: Cranstone (finns i totalt 3 färger)

Rad 7: Remontant (finns i totalt 2 färger) OCH Cathrine Blom (finns i totalt 4 färger)

 

Läs 3968 gånger Senast ändrad tisdag, 19 januari 2016 10:50
Logga in för att kunna kommentera

Det här är Aprilia Interiör

Aprilia Interiör saluför möbler och övrig inredning i klassiska tidlösa stilar men med en modern touch, både nyproducerat och antikt, samt möbeltyger, belysning, lampskärmar och fårskinnsprodukter såsom möbelöverdrag, plädar och kuddar. Här hittar du kvalitetsprodukter, inte sällan skräddarbyggda och skräddarsydda av svenska hantverkare med lång tradition inom möbeltillverkning. Vi vill bort ifrån "slit-och-släng" och sträva mot ett mer hållbart och ekologiskt samhälle, där inredning inte ständigt "behöver" bytas ut, utan kan föras vidare i generationer. Vi erbjuder möjligheterna att i hög grad själv bestämma möbelns utseende sett till färg, bemålning, beklädnad och till viss del övriga attribut.

 

 Välkommen att botanisera i en salig blandning från barock till kontemporär stil; 1700-tals rustikt, rokoko, gustavianskt, empir, karl-johan, chesterfield, nyrenässans, jugend, art deco, 40/50-tal, 60/70-tal samt mer nutida men ändå tidlös design. I Aprilias blogg kan du ta del av butiksnyheter, inredningstips och inspirationsbilder med våra möbler i vackra miljöer.  Genom vårt nyhetsbrev blir du regelbundet uppdaterad om vad som händer, och missa för allt i världen inte vår omtyckta FACEBOOK-sida där nya inlägg görs dagligen.