torsdag, 31 mars 2011 10:06

Att låta seklerna gifta sig...

Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

Ibland hittar man bilder på inredningar som man inte kan se sig nog på. Titta bara på dessa fantastiska rum som arrangerats av inredare på Sköna Hem, i artikeln "Låt seklerna gifta sig": http://www.skonahem.com/inredning/mobler-rum/lat-seklerna-gifta-sig/. Den smått eklektiska stilen med färglada tapeter, sirliga speglar, iögonfallande lampor, inslagen av uddaföremål i starka färger och härliga former, mixen mellan olika tidsepoker… Ja, man blir ju bara så glad!

Lt_seklerna_gifta_sig_Gustavianska_byrar


Roligt att se är att man glatt blandar in så klassiskt stilrena möbler såsom exempelvis Gustavianska Byråar i de i övrigt färgglada och utsmyckade miljöerna. Just sådana här byråar kan du hitta i vårt gustavianska sortiment, kanske inte från tiden de ursprungligen gjordes, men dock med samma hantverkskvalitet av svenska tillverkare i nyproduktion.


Lt_seklerna_gifta_sig_Rokokokarmstol

Rokokokarmstolen som syns i en av bilderna, som är ett Stockholmsarbete från 1760, kan vara både svår och framför allt dyr att införskaffa om man själv skulle vilja ha ett liknande exemplar. Tur då att man kan beställa nyproducerade dylika stolar! Vi erbjuder karmstolen "Karl" som en snarlik kopia på stolen på bilden - du skräddarsyr stolen själv genom att välja färg på stommen samt tyget på sitsen enligt din egen smak! / Aprilia

Läs 7767 gånger Senast ändrad torsdag, 14 april 2011 11:14
Logga in för att kunna kommentera

Det här är Aprilia Interiör

Aprilia Interiör saluför möbler och övrig inredning i klassiska tidlösa stilar men med en modern touch, både nyproducerat och antikt, samt möbeltyger, belysning, lampskärmar och fårskinnsprodukter såsom möbelöverdrag, plädar och kuddar. Här hittar du kvalitetsprodukter, inte sällan skräddarbyggda och skräddarsydda av svenska hantverkare med lång tradition inom möbeltillverkning. Vi vill bort ifrån "slit-och-släng" och sträva mot ett mer hållbart och ekologiskt samhälle, där inredning inte ständigt "behöver" bytas ut, utan kan föras vidare i generationer. Vi erbjuder möjligheterna att i hög grad själv bestämma möbelns utseende sett till färg, bemålning, beklädnad och till viss del övriga attribut.

 

 Välkommen att botanisera i en salig blandning från barock till kontemporär stil; 1700-tals rustikt, rokoko, gustavianskt, empir, karl-johan, chesterfield, nyrenässans, jugend, art deco, 40/50-tal, 60/70-tal samt mer nutida men ändå tidlös design. I Aprilias blogg kan du ta del av butiksnyheter, inredningstips och inspirationsbilder med våra möbler i vackra miljöer.  Genom vårt nyhetsbrev blir du regelbundet uppdaterad om vad som händer, och missa för allt i världen inte vår omtyckta FACEBOOK-sida där nya inlägg görs dagligen.